Creëer je eigen
nieuwsbrief

De kracht van eenvoud

Creëer prachtige nieuwsbrieven

Gebruik Socialmail om jouw eigen nieuwsbrief te ontwerpen die op elk apparaat perfect uitzien!

Alle tools die je helpen met jouw emailmarketing

Zelf digitale nieuwsbrieven versturen

Makkelijk zelf nieuwsbrieven maken en versturen via email, naar 10 of 10.000+ gebruikers. Bestaande verzendlijsten importeren of nieuwe aanmaken. Het kan allemaal met Socialmail.

Prachtige nieuwsbrieven in een paar klikken

Je eigen nieuwsbrief maken met de Socialmail builder Socialmail maakt het maken en versturen van een nieuwsbrief wel heel erg gemakkelijk. Ontwerp je nieuwsbrief in een in een paar klikken met de zeer gebruiksvriendelijke online software, voeg tekst, afbeeldingen en andere inhoud met drag-and-drop toe en verstuur je nieuwsbrief. Het is echt zó simpel.

Opvallende nieuwsbrieven

Simpel je emailadressen importeren en beheren

Met Socialmail heb je geen omkijken naar het beheren van je abonnees. Importeer bestaande lijsten direct vanuit Excel of voeg in een handomdraai een nieuw e-mailadres toe.

Verzamel nieuwe abonnees door een inschrijfformulier op je website/-shop en Facebook-pagina te plaatsen. Alle in- en uitschrijvingen, emails die niet aankomen en spam-meldingen worden onopgemerkt voor je verwerkt.

Het is ook mogelijk om de actuele lijsten te exporteren naar Excel (CVS) waardoor je ook op een computer je lijsten kunt gebruiken voor andere doeleinden.

#
Inschrijven nieuwsbrief

Laat je abonnees groeien en bereik een groter publiek

Gebruik aanmeldformulieren op je website om inschrijvingen op te bouwen. Standaard zijn er verschillende mogelijkheden voor het vergaren van inschrijvingen. Zo is er ook een iPad app en een online inschrijfpagina beschikbaar waar je heen kunt linken.

Ontwerp je eigen e-mail sjabloon

Sjabloon

Ontwerp een nieuw sjabloon. Kies de gewenste lay-out en kleuren, voeg de tekst, afbeeldingen en links toe, en je nieuwsbrief is gereed voor verzending! De nieuwsbrief wordt standaard geoptimaliseerd voor alle populaire e-mail programma’s zoals Gmail, Hotmail en Outlook.

Ontwerp je eigen e-mail sjabloon

Opmaak

Met Socialmail kan iemand zonder grafische of technische kennis een professioneel ogende nieuwsbrief ontwerpen. In een handomdraai ontwerp je een uniek sjabloon en voegt je er de gewenste inhoud aan toe. Nu hoef je enkel nog de ontvangers te selecteren en je nieuwsbrief te verzenden.

Testen van een nieuwsbrief

Testen

Het is ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding jouw e-mail campagne geautomatiseerd te testen in meer dan 20 emailprogramma's. Elke campagne kan gratis en onbeperkt worden getest naar 5 emailadressen naar keuze. Zo weet je precies hoe jouw nieuwsbrief eruit gaat zien.

Nieuwsbrief statistieken

Statistieken

Het is niet alleen een hulpmiddel, het is een volledige statistieken pakket die je een totaal overzicht geeft van de prestaties van je e-mail marketing campagnes - inclusief locatie, acquisitie en betrokkenheid per campagne. Je krijgt handige inzichten over hoe je jouw strategie kunt verbeteren.

Nieuwsbrief beleving

Email automation

Maak gepersonaliseerde nieuwsbrieven en verstuur ze op de gewenste datum. Stuur bijvoorbeeld een aanbieding op de verjaardag of een bedankje op het moment dat je klant één jaar abonnee zijn. Met alle bekende gegevens kun je geautomatiseerd communiceren met jouw relaties.

Persoonlijke nieuwsbrieven

Persoonlijk

Digitale nieuwsbrieven worden nog krachtiger als ze persoonlijk zijn. Met Socialmail kun je gerichte berichten verzenden met de persoonlijke informatie op het juiste moment. Zo kun je met segmentatie bijvoorbeeld anders communiceren met vrouwen dan met mannen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zelf een nieuwsbrief maken in Socialmail

In de korte video laten wij je zien hoe eenvoudig het is om een nieuwsbrief te maken. In een paar klikken heb je een nieuwsbrief gemaakt die ook goed leesbaar is op smartphones en tablets. Dit is een van de vele voordelen van Socialmail.