Een nieuwsbrief
in no-time

All-in pakket

Wij helpen je graag!

Samen tillen we jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau, of het nu gaat om een digitale nieuwsbrief of e-mail automation. Van strategie tot verzending.

Wij helpen je graag!

Socialmail all-in pakket

Geen tijd voor het maken, schrijven en versturen van digitale nieuwsbrieven? Dat is geen probleem, wij kunnen alles verzorgen zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere zaken.

Nieuwsbrieven op maat

Velen zijn je voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van het compleet verzorgde Socialmail all-in pakket. Wij kunnen je helpen met het maken en verzenden professionele, trendy of juist zakelijke, nieuwsbrieven die precies passen binnen jouw campagne- of huisstijl. Digitale nieuwsbrieven helemaal op maat gemaakt.

Professionele nieuwsbrieven
Nieuwsbrief opmaak

Email om te communiceren

Uit onderzoek blijkt dat email nog steeds het meest geschikte is voor communicatie op het internet. De meeste internetgebruikers controleren dagelijks meerdere malen hun email. Maar ook het gebruik van tablets maakt de weg naar het gebruik van email makkelijker. In Nederland zijn meer dan 65% in het bezit van een tablet en heeft meer dan 80% een smartphone.

Resultaten inzichtelijk

Statistieken & rapportages

Je wilt natuurlijk weten hoe jouw campagne presteert. Wij geven je een heldere kijk op het effect van jouw campagne.

Elke keer als een campagne verstuurd is, krijg je van ons een real-time overzicht zodat je live kunt zien wie de nieuwsbrief opent, welk artikel het meest interessant is en als de mailing is gedeeld op bijvoorbeeld Twitter of Facebook. Wij helpen je graag met het analyseren en optimaliseren van jouw email marketing strategie.

Via glasheldere rapportages en statistieken krijg je een beter inzicht in jouw relaties, wat hen interesseert en zelfs waar ze zich bevonden toen ze de nieuwsbrief openden. Ook is het mogelijk om de reportages van de campagnes op een smartphone te bekijken waardoor je op elk gewenst moment de effecten van de campagne kunt inzien.


#

Full service email marketing helemaal op maat

Op zoek naar een bedrijf met e-mail marketing expertise om je te helpen met het opzetten van succesvolle e-mail marketing campagnes?

P&P Company, het bedrijf achter Socialmail, is met jarenlange ervaring jouw partner voor email marketing campagnes op maat. Informeer naar de mogelijkheden over het ontwerpen van maatwerk templates tot aan het schrijven van professionele teksten! We werken als team voor schitterende klanten in binnen- en buitenland. Wij doen niets liever dan het helpen en ondersteunen van onze klanten!

Opvallende nieuwsbrieven op maat
Nieuwsbrieven met smaak

Nieuwsbrief met smaak

Wij helpen je met het ontwerpen en verzenden professionele, trendy of juist zakelijke, nieuwsbrieven die precies passen binnen jouw campagne- of huisstijl. Geef de e-mails die je verstuurd een herkenbare look & feel door een e-mail sjabloon in jouw eigen huisstijl. Zo besteden we aandacht aan de layout, het lettertype gebruik en kleurenpallet. De uiteindelijke nieuwsbrief template vormt de basis van je campagne. Wij maken graag een passende template die past bij de identiteit van jouw campagne!

De juiste boodschap met een nieuwsbrief

De juiste boodschap

Een nieuwsbrief begint bij het overbrengen van de juiste boodschap. Wij helpen je met het bepalen van jouw doelstelling en zorgen ervoor de inhoud hier naadloos op aansluit. Ook helpen wij je met het verleiden van de lezer door gebruik te maken van aantrekkelijke teksten en foto’s. Een nieuwsbrief werkt het beste als deze kort en krachtig is. Enkele compacte zinnen per artikel is vaak voldoende om de ontvanger aan te zetten tot actie. Wij helpen je graag met het overbrengen van jouw boodschap.

Nieuwsbrief in jouw eigen stijl

Email automation

Er zijn talloze mogelijkheden om je digitale nieuwsbrieven te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan welkom e-mails, verjaardag e-mails, follow-ups en meer. Met automation stuur je altijd de juiste boodschap, op het juiste moment naar de juiste persoon. Zo kun je bijvoorbeeld abonnees speciale aanbiedingen sturen of feliciteren op zijn verjaardag. De mogelijkheden zijn eindeloos en relevanter communiceren is bijna niet mogelijk. Wij helpen je graag met jouw email automation strategie!

Inschrijven nieuwsbrief

Over P&P Company

P&P Company heeft jarenlange ervaring in het realiseren van visuele totaalconcepten. We zijn een middelgroot, fullservice communicatiebureau.

Je kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling en uitvoer van jouw hele communicatietraject of één enkel middel. We doen grootse dingen voor kleine bedrijven en kleine dingen voor grote organisaties. Wijzelf zijn niet te groot voor persoonlijke aandacht en groot genoeg voor de uitdagendste klussen.

SocialMail is een innovatief concept dat wij gebruiken voor het bedienen van onze eigen klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf met een relatief lage investering veel voordeel kan halen uit SocialMail.

Meer informatie over P&P Company