Opvallende
nieuwsbrieven

Socialmail

Met effect communiceren

Een nieuwsbrief die jouw klanten niet kan negeren. Eenvoudig te gebruiken, professionele e-mail marketing en automatisering voor de snelgroeiende bedrijven van vandaag.

Socialmail all-in pakket
Professionele
nieuwsbrieven

Socialmail

Creƫer prachtige nieuwsbrieven

Gebruik de krachtige Socialmail builder om pixel-perfecte nieuwsbrieven te ontwerpen die op elk apparaat perfect uitzien!

Zelf aan de slag
Persoonlijke
nieuwsbrieven

Socialmail

Je kent jouw klanten

Stuur persoonlijke e-mails naar je abonnees met behulp van dynamische inhoud, gebaseerd op wat je over hen weet.

Rapportages en statistieken

Via rapportages en statistieken geeft SocialMail je een duidelijk inzicht in het effect van jouw nieuwsbrief. Zie wie jouw nieuwsbrief waar en wanneer heeft geopend, wie de nieuwsbrief heeft doorgestuurd of gedeeld op Facebook en Twitter. Je kunt bijna over de schouder van jouw lezers meekijken.

SocialMail laat je real-time op een landkaart zien wie de nieuwsbrief opent of deelt en waar de lezer zich bevindt. Delen wordt bovendien gemakkelijk gemaakt dankzij de optionele Like- en Tweet-knop in jouw nieuwsbrief. Alle statistieken worden gepresenteerd in prachtige rapportages, die je op jouw pc, tablet of smartphone kunt raadplegen. Zo kun je jouw campagne op de voet volgen.

Notificaties

Als iemand zich inschrijft voor jouw nieuwsbrief dan is dat een groot compliment voor jouw inspanningen tot dusver. Middels "Instant Notifications" wordt je meteen op de hoogte gebracht van nieuwe inschrijvingen. Het is mogelijk om per lijst notificaties te krijgen. Elke notificatie email bevat alle ingevulde invulvelden. Ook zie je waar de betreffende persoon zich ingeschreven heeft.

Het is ook mogelijk om samenvattingen te ontvangen per dag, week of maand. In het overzicht staat o.a. hoeveel mensen zicht hebben ingeschreven, waar ze vandaan komen en op welke lijst(en) ze zich hebben ingeschreven.