Persoonlijke
nieuwsbrieven

Socialmail

Je kent jouw klanten

Stuur persoonlijke e-mails naar je abonnees met behulp van dynamische inhoud, gebaseerd op wat je over hen weet.

Opvallende
nieuwsbrieven

Socialmail

Met effect communiceren

Een nieuwsbrief die jouw klanten niet kan negeren. Eenvoudig te gebruiken, professionele e-mail marketing en automatisering voor de snelgroeiende bedrijven van vandaag.

Socialmail all-in pakket
Professionele
nieuwsbrieven

Socialmail

Creëer prachtige nieuwsbrieven

Gebruik de krachtige Socialmail builder om pixel-perfecte nieuwsbrieven te ontwerpen die op elk apparaat perfect uitzien!

Zelf aan de slag

Nieuwsbrief voor smartphones en tablets

Mobiele apparaten zijn op dit moment voor 75% verantwoordelijk voor het volledige internetverkeer. Met Socialmail werkt jouw nieuwsbrief standaard op zowel desktops als smartphones.

Het is een snelle, multi-device, multi-screen, mobiele wereld. Vandaag wordt meer dan 75% van de e-mails geopend op een smartphone of tablet en het percentage blijft alleen maar stijgen. Emailmarketing campagnes moet tegenwoordig met mobiele ontvangers in gedachten worden ontwerpen. E-mailmarketing met responsive design is een must-have. Met Socialmail kun je jouw digitale nieuwsbrieven perfectioneren en optimaliseren. Een email template die met Socailmail wordt gemaakt zal er goed uitzien op de alle soorten schermen én de meeste apparaten.

In Socialmail kun je al jouw nieuwsbrieven previewen op zowel desktop als mobiel.

Resonsive nieuwsbrief maken